Trädgård 2020

Hur har ni det? Själv väntar jag lite på all den där extra tiden man nu borde ha. Men man har väl så mycket program man ordnar åt sig? Jag har själv reagerat på att man börjar se mycket folk i rörelse igen. Det är säkert vårvädret som lockar ut och igång. Men ändå så blir man ju lite orolig.  Alla skulle nog gärna få hållas hemma lite till och fortfarande hålla distans. Vi är ju inte på något sätt på det torra ännu. Corona kommer vi att få leva med länge ännu. Så det gäller nog att vara försiktig.

Förra helgen var vi mycket ute i trädgården. Vände landen och satt faktiskt potatis redan. Kunde inte hålla mig så sådde också lite rädisa och sallad och satte lök också. Om det var för tidigt återstår att se. Vi har nog täckt in landen men hoppas förstås att det inte ska bli så jättekallt om nätterna mera.

619AC6CA-57EB-484B-AD66-2E5E141D97FB_1_201_a

Nu tänkte jag vänta lite på varmare väder före jag fortsätter. Har mera planer på vad som ska sås. ´Tänkte mig nån jordgubbsplanta också. Sen har vi suktat efter ett speciellt äppelträd men det återkommer jag till om vi hittar ett sånt.

Nånting i blomlådorna borde jag också fixa. Men men det lockar inte så mycket att åka omkring i affärer just nu.

Kom gärna med tips på tåliga blommor till blomlådorna. Eller kanske man ska vänta med dom ännu?

03339FDB-2409-465D-9415-7C1CF69B98D8_1_201_a

Ha ett sköt veckoslut om vi inte hörs mera den här veckan!

2 reaktion på “Trädgård 2020

  1. Härligt med trädgårdsplaner! Här går jag också och funderar på hur vi ska ordna det i trädgården. Finns ju säkert köldtåliga blommor, går ju alltid att googla först innan du åker iväg. Jag har inte alls bestämt vilka blommor jag planterar i år, har ännu narcisser på trappan, men tänker att de får ge plats åt något mer praktfullare sen senare.

    • Tack för din kommentar! Jo, jag får googla och fråga råd av försäljaren sen. Nu blev det lite kallare igen så väntar ännu lite med blommorna.

Kommentera