Firat påsk och fått kycklingar!

Vi har blivit med kycklingar!

fullsizeoutput_11f7

Vi har redan länge talat om att nångång bygga om lekstugan till hönshus och så plötsligt så ledde det ena till det andra och nu har några små kycklingar flyttat hem till oss under påsken. Ena riktiga påskkycklingar!

fullsizeoutput_11fb

De växer fort, de har mera fjädrar för varje dag som går och har redan vant sig vid att de får komma upp i famnen om de piper lite extra högt. De bor för tillfället i sin låda i vardagsrummet för de är så små ännu men så småningom får de flytta ut till sitt hus och sedan när de blir ännu lite större får de börja utforska sin hönsgård (som i skrivande stund inte är klar ännu :))

fullsizeoutput_11f5

I övrigt hade vi en lugn påsk. Daniel jobbade de flesta av dagarna och vi höll oss bara här hemma förutom på lördag då Vincent hade fotbollsturnering i Salo. Hoppas ni hade en avkopplande påsk också.

 

fullsizeoutput_11f8

Kommentera