Ladda om för att göra det på nytt ännu en gång

Nu fem före att vårt andra barn ska gå ut grundskolan förbereder vi oss på att börja hela rumban på nytt. Ikväll var det dags för föräldramöte på skolan för blivande ettornas föräldrar. Vår prins Pelle, vår aftonstjärna, vår lillebror som igår tappade sin sjunde tand ska börja skolan i höst.

fullsizeoutput_11f0

Det är nästan lika spännande nu som första gången man satt där på föräldramötet. Samma tankar som snurrar kring klasslärare, klasskompisar, eftis och stödformer. Visserligen har vi kanske lite mera kött på benen idag än för 11 år sen men ändå är man lite fundersam om hur lilliplutti ska klara sig.

fullsizeoutput_11f2

Det som är annorlunda idag är bl.a. att de på skolan har flexiblare inlärningsformer i vissa ämnen samt annorlunda stödformer. Som t.ex. när man tidigare fått ta med egna hörselskydd hemifrån finns det idag lurar åt alla i klassen som behöver det. Stor tumme upp för det!

Nu är också dagvårdsplatsen uppsagd så det blev ganska konkret att det inte är mycket av den här terminen kvar. Men ännu finns det tid för liten att vara liten. <3

6286F6CD-B450-4B11-87A5-DB0EE49FE766

Kommentera