Vår i luften?

Visst är det skönt när det börjar våras i luften? Det är som att man vaknar från en dvala. Eller så är det åtminstone för mig. Jag får ett sug av att vara ute och får inspiration igen till att göra sånt som varit en längre tid på to do-listan.

fullsizeoutput_11ed

Cyklar till förskolan på morgonen

Det som är nytt för mig är att jag numera jobbar på hemorten sen fyra veckor tillbaka. Inget pendlande till Åbo mera utan nu kan vi cykla till förskolan eller så kan jag promenera raskt på en kvart till jobbet. Det är så oerhört skönt. Arbetsuppgifterna verkar vara just lämpliga för mig och jag längtar att få gå till jobbet varje morgon. Som jag sa här hemma en kväll, det är synd att man måste komma hem emellan. Nå nej, men jag är så ivrig på att lära mig allt nytt så jag skulle inte förmå att komma hem emellan.

fullsizeoutput_11ee

Flygande fisken

Det var så fint väder att vi tog oss en cykeltur ännu efter middagen idag. Det blev en sväng till centralparken och flygande fisken. Trots solen var vinden ganska sval så har varit frusen resten av kvällen.

Nu börjar Greys anatomy så vi får höras snart igen! Ha de!

2 reaktion på “Vår i luften?

  1. Härligt att kunna promenera eller cykla till jobbet (har dock ej samma lyx). Jag ser att sonen använder cykelhjälm, använder du som vuxen också det? Har ni någon regel hemma kring hjälmanvändning? Jag bor också själv (nyinflyttad) i Pargas och dyker det är lite se och så med hjälm, de flesta är nog utan. Även bland barn/ ungdomar vilket lite skrämmer mig. En olycka händer så snabbt.

    • Tack för din kommentar! Vår yngsta är viktig med hjälmen och har fått oss vuxna att använda hjälm. Tyvärr slarvar jag ibland på mornarna när det är bråttom och då är han snabb att kommentera det.

Kommentera