Jobba hemifrån i mina ”active wear”

Lofsan berättade om en video som snurrar på sociala medier där man driver med folk som går omkring i sina ”active wear” hela dagen utan att ha tränat nånting. Det är ju så inne att man ska ha en aktiv livsstil nu för tiden.

Känner lite igen mig i det här! Jag som förr levt i mina jeans sitter numera oftast i träningskläder när jag är ledig eller jobbar hemifrån. Så också idag. Har fortfarande träningskläderna på efter morgonyogan (fatta att jag steg upp och gick på yoga som började kl 6.30!). Har haft distansdag så fanns inget behov av att klä om sig. Samtidigt passligt att vara färdigt klädd då nästa yogapass börjar igen 17.20. Win-win liksom.

Nu är ju också tanken att jag ska ta nästa steg och faktiskt röra på mig mera och inte bara glida runt i träningskläder hela dagarna. Men igenkänningsfaktorn är hög i videon. 😀

Kommentera