Långfredag – en lång sådan

Påskledigt, alla hemma, till och med Daniel är ledig nästan hela helgen. Är det inte just typiskt att nån blir sjuk då? Anade det redan igår då de sa på dagis att Vincent verkade trött och hängig. Hemma klagade han på huvudvärk och på natten bröt sedan flunssan ut.

Efter en natt med väldigt lite sömn blev denna långfredag ganska lång med en 5 åring som är sjuk men ändå inte s j u k. Ingen feber, vad vi märkt, men snuva har han.

Vi har sett på film, spelat, påskpysslat, badat och ä t i t.

fullsizeoutput_c11

fullsizeoutput_c12

fullsizeoutput_c10

Efter middagen var jag tvungen att gå ut och promenera en stund. Få lite frisk luft men ångrade mig nästan efter halva vägen. Alltså dammet! Det är så mycket och jag får så tungt att andas. Nån annan som har problem?

Efter promenaden fick jag i alla fall inspiration att klistra lite i min kalender. Fastnade ju lite för denna hobby under min sjukledighet.

fullsizeoutput_c15

Kika in på min instagramsida tanjak_plans för mera bilder. :)

Kommentera