Avkoppling på tumis

Mamma frågade mig vad jag önskar mig till födelsedagsgåva nåt slag före julen. Jag var så trött, trött på att vara sjuk och inte orka nånting så jag sa att jag önskar mig ett par dagars total avkoppling med barnvakt.

Nu i veckan var det dags att lösa ut gåvan så Daniel och jag åkte mot Tammerfors efter arbetsdagen på tisdag. Vi stannade två nätter på Eden i Nokia och fick bara koppla av och koppla bort.

IMG_1364

Så jag började första arbetsveckan med lite minisemester mitt i veckan. Passade utmärkt då jag bara jobbar 40%, Daniel var långledig och vi inte vill lämna huset tomt på veckoslut just nu (något som säkert andra tonårsföräldrar kan relatera till ;)).

God mat, total avkoppling och bra sällskap. 😀 Dessutom var det väldigt tomt på bassängsidan så här mitt i veckan så det var ju nästan som att ha den för sig själv.

Annars har veckan varit bra. Det har varit otroligt skönt att vara tillbaka på jobb. Även om det kom en våg av trötthet över mig igår. Idag när Vincent var på kalas passade jag på att ta en promenad i solen för att piggna till lite. Riktigt vår i luften nu.

IMG_1377

Kommentera