Join me on VERO

Har du redan laddat ner VERO? (Vero betyder visst sanning (truth) för vissa men vi finländare förknippar nog namnet med något annat)

De senaste dagarna har den nya appen VERO ploppat upp i olika sammanhang, kanske främst i instagramflödet och det verkar som om endel instagrammare flyttar över. Jag ville ju förstås också testa appen så laddade ned den för nån dag sedan men har inte riktigt fattat tycke för den än.

IMG_1255

Det är säkert som med andra appar, att det tar tid att bekanta sig. Men poängen här är att man ska kunna dela sin favorit musik, bok, plats eller andra länkar med den grupp man själv väljer. Appen är (än så länge) utan reklam och  har därför inga algoritmer utan allt kommer upp i ditt flöde i kronologisk ordning.

Hojta till om du redan finns med så kan vi hitta varandra.

PS. Sara Möller skrev ett bra inlägg om appen, kolla in hos henne om du vill läsa mera.

Kommentera