Äntligen igång med rehabiliteringen

Igår hade jag ä n t l i g e n tid till fysion på Åucs efter att de flyttat på tiden två gånger. Morr.

fullsizeoutput_bde

Nu har jag lite gympaövningar att göra hemma. Dessutom besökte jag gymet idag och har nu ett litet, lätt program att börja med där också. Nu jäkelen (som  Mandelmann säger) ska det bli ordning på tanten. Få rörelsen och styrkan tillbaka.

På kvällen hjälpte jag tösabiten med sitt extraknäck så det blev en nästan två timmars rask promenad i den friska luften. Skönt!

Nu måste jag bara se till att hålla igen lite och inte gå på för hårt så att det inte blir några bakslag. Jag vill verkligen på jobb igen men min läkare vill att jag ska vara ordentligt i skick då jag har sittande arbete. Så bollen är hos mig och jag vill inte sabba det här nu.

Kommentera