Ut i naturen

Dessi och jag inledde sportlovet med en tvådagars shoppingresa till Stockholm. Vi tog nattbåten över på lördag kväll, övernattade en natt hos min väninna och tog nattbåten hem igen på måndag kväll. Vi hann med Mall of Scandinavia, lite stan och Täby centrum. Vi valde att åka ut till Täby centrum på måndag då det var så dåligt väder.

fullsizeoutput_bbaHär hemma hade förstås Vincent blivit sjuk under tiden. Tredje rediga flunssan det här året. Känns som om nån har varit sjuk här hemma varje vecka hela det här året hittills…

Men nu är Vincent frisk igen så vi har försökt spendera tid ute i det vackra vintervädret. För att få omväxling till pulkaåkandet blev det idag ett besök till Sattmark före Daniel skulle på jobb.

fullsizeoutput_b9b

Vackra vyer.

IMG_1111

Så det blev lite lättlunch ute i friska luften idag. Grillkorv och marshmallows och lite varmt att dricka. :)

Det blev så snabb start att jag inte hann göra deg till pinnbröd men är du intresserad av recept på glutenfritt pinnbröd så hittar du det HÄR.

IMG_1118

IMG_1127

IMG_1128

IMG_1129

Vindskyddet är på lite skuggigt ställe så det blev lite småkyligt att vänta på glöden. Men Vincent hittade på olika sätt att hålla sig varm. Just när vi släckt elden efter oss kom följande familj på plats så det verkar vara omtyckt ställe.

Kommentera