Fylla 40

Jag hade alltid föreställt mig att jag skulle fira 40 år med skumpaglas i handen men så blev det inte riktigt. Ännu åtminstone.

Fyller ju på julafton och fyra dagar efter operation önskade jag bara att jag skulle orka sitta upp vid middagsbordet, i kyrkan och under kvällen. Julafton är kanske inte årets bästa dag att fylla år på men jag blev uppvaktad bara värre. Först av min egen familj, sen kom mina föräldrar och överraskade. Även några vänner överraskade på förmiddagen men då stod jag i duschen så jag missade deras skönsång (nackdelen med att komma oanmäld ;))

 

SAMSUNG CSC

Nästan som man kunde tro att nån fyllt jämt. 😀

IMG_0752

Det bjöds på födelsedagstårta efter kyrkan.

fullsizeoutput_b0e

Ny amulett till Thomas Sabo -armbandet. Kan ni gissa vilken? 😉

Några dagar efter julen firade jag ännu lite till med släkten.

fullsizeoutput_b6f

Här är jag (sjuk och styv i nacken) och Antti Tuisku! Tänk att också han besökte mig.

SAMSUNG CSC

Daniel hade gjort en jättefin tårta.

Nu återstår bara att fira med vänner. Men före det vill jag vara helt återställd. Sen ska vi slå klackarna i taket. Eller hur?

2 reaktion på “Fylla 40

Kommentera