Vad gör jag om dagarna?

Ibland får jag frågan vad jag gör om dagarna. Första veckorna orkade jag ingenting. Låg mest i soffan och kollade på allt mellan himmel och jord som kommer på dagarna på tv och hade jättedåligt samvete att jag fortfarande var så trött och till ”ingen nytta”. Så det var mycket tv-tittande varvat med lite läsning. Läser som bäst ”Mamma är bara lite trött” av Sara Beischer. Hög igenkänningsfaktor!

Sen finns det ju en massa hushållsarbeten att ta tag i. Tvättmaskinen snurrar i ett känns det som. Men det fanns en lång tid som jag inte orkade ta tag i nånting så det har ju funnits en hel del att beta av om man säger så.

Nu när jag fått tillbaka lite av orken så försöker jag promenera och hålla mig i gång, inte så ofta som jag borde men i alla fall. Måste bara inse att återhämtningen tar tid. Det kommer ofta bakslag. Som nu, då jag känt mig piggare i två dagar och tänkte NU blir det bra, så vaknade jag i morse med migrän och helt slut.

Tyvärr blev min tid hos fysioterapeuten framskjuten med tre (!) veckor pga sjukdom och det känns faktiskt lite surt. Hade så sett fram emot besöket. Men fick lite råd per telefon så det är bara att kämpa på.

Sen har jag äntligen fått tillbaka intresset att baka och laga mat. Det har jag inte alls haft lust med på många många månader så nu känns det verkligen som att det har börjat vända. :)

Hiljaa hyvää tulee.

SAMSUNG CSC

 

Kommentera