Hur kommer man tillbaka efter lång paus?

Efter en lång paus är det alltid lika svårt att ta tag i bloggandet igen. Var ska man börja? Ska man gå igenom sånt som hänt eller ska man bara fortsätta framåt från dagsläge? Eftersom det varit lite si och så med mitt mående har jag funderat mycket på bloggens existerande. Ska jag fortsätta eller ej? För vem bloggar jag egentligen? osv. Nu när det äntligen vänt och jag börjar känna mig som mig själv igen så bestämde jag mig för att fortsätta i alla fall. För i slutändan bloggar jag för mig själv. Det är min lilla dagbok.

Den här gången har jag i alla fall gjort ”comebacken” lite på ett annat sätt. Jag har sorterat bilder och skrivit upp olika ämnen att blogga om. Så i närmaste framtiden ska ni bl.a. få läsa om:

  • Hur gick operationen?
  • Fylla 40
  • Veckans bästa
  • Bildstöd i vardagen
  • Fastlagsbullar
  • Frisyrer
  • Ett minne från min ungdom

Kanske inte just i den här ordningen men ungefär så. Så stanna på kanalen!

SAMSUNG CSC

Kommentera