Lucka 17: Jul i stugan

Tack för alla lyckönskningar till operationen!  Det värmer ett gammalt hjärta. <3 Jag ska ju faktiskt fira 40 år om en vecka. 😉

Idag har jag handlat julfestklänning med tösabiten. Håhhå. Efter att ha gått igenom alla klädaffärer  i Mylly köpte vi ändå den som hon provade i den första. Den var inte helt i min smak om vi säger så men jag fick gå med på att köpa den efter lite kompromisser. När blev hon så stor att inte rosa princessklänningar duger längre? 😉

Väl hemma tog vi granen in, klädde den och pyntade lite här hemma. Nu doftar det gott av gran och det känns faktiskt som att julen är på kommande.

SAMSUNG CSC

Granen står så grön och grann i stugan. Tror att jag hängde fem pynt och de andra skötte resten. Tyckte först det var lite ”more is more” över granen men nu när jag ser den på bild så är det inte alls så farligt. (Note to self: Köp nytt glitter till nästa år!)

SAMSUNG CSC

Min fina Maileg julkrubba. <3

SAMSUNG CSC

Det här änglaspelet har jag själv fått som barn. Det är lite snett och ganska svart men den uppfyller sin funktion så det hänger med från år till år.

Kommentera