Allhelgona

Vad mörkt det är nu när man ändrat klockan! Mörkt vid klockan fem redan. Vincent har haft svårt att ställa om. Det svåraste för honom är mornarna. Han har vaknat enligt sommartid och det har vi fått betala för om kvällarna. Men nu verkar det som det skulle svänga. I morse vaknade han 7.10 och det kändes nästan som sovmorgon. :)

Idag har Daniel jobbat och jag har grejat på lite smått här hemma. Vi var bjudna på födelsedagskaffe på senare eftermiddag och efter det for vi via gravgården. Det var så vackert med alla ljus.

allhelgona

Har ni annars sett månen ikväll? Så klar och inga moln som skymmer. Ville fotografera den men lyckades inte. Så Daniel gick ut och fotade åt mig. Vad gör man inte för sin fru?

fullmåne

Nu blir det tv-häng resten av kvällen. Jag håller till i sovrummet för Dessi och Daniel skulle se på skräckfilmen Mama som kommer ikväll. Det är inte min typ av film alls så jag så ska se om det kommer något annat.

Ha en skön lördag kväll!

Kommentera