Ännu ett sista

Hinner ännu med ett sista inlägg före vi har ny månad framför. Även om dagarna går superlångsamt just nu så är jag ändå förvånad över att vi redan går in i november. Och  om man riktigt tänker efter är det inte många veckor kvar av det här året!

I morgon börjar jag jobba lite smått igen. Ska bli skönt med lite annat att tänka på. Som ni kanske förstod från förra inlägget blir det operation av diskbråcket. Tyvärr kunde de inte säga när det blir så får vänta snällt på min tur. Så jag väntar och försöker få tiden att gå.

Har du erfarenhet av operation av diskbråck i nacken och vill dela med dig av dina erfarenheter får du gärna höra av dig.

Vet teoretiskt hur det kommer att gå till men skulle gärna höra personliga erfarenheter.

SAMSUNG CSC

2 reaktion på “Ännu ett sista

  1. Men usch så jobbigt med diskbråck i nacken!! Hoppas det löser sig med operationen! Min pappa hade ett i ryggen och blev hjälpt av operation och är nu tillbaka på sitt jobb som snickare! Håller tummarna för dig!

Kommentera