Skön dag ute

Vilket väder vi fick igår. Efter många dagars regn och rusk var det verkligen välkommet!

SAMSUNG CSC

Vi var ute en stund på gården och lekte. Jag ville fota lite ”löviga” bilder men hade förstås lågt batteri i kameran så det blev bara några suddiga bilder.

SAMSUNG CSC

Sen bestämde vi oss att promenera till mina föräldrar. Jag ville njuta maximalt av solen och att cykla är inte det bästa för mig just nu. Men en promenad i Vincents takt passade utmärkt. Duktigt promenerade han de 45 minuter det tog att komma fram.

höstdag

Han drog sin rullväska (som han själv kallar det) en bra bit före han satte den på ryggen. ”Det känns som att vi är på väg på utfärd”, sa han. Nån liten lurvig larv skulle studeras mellan alla funderingar. De har så stora tankar i den här ålder. Vi pratade om döden, om adoption och om att han ska fylla fem år (!) på tisdag.

Så ivrig var han på att promenera att han gärna hade gått hem också men det får bli en annan gång.

Kommentera