Hallå, hallå! Någon där?

Tjena! Länge sen!

Vad har hänt sen sist? Det är omöjligt att komma ihåg allt men vi har firat födelsedag, varit på room escape, gått på teater, bröllop och begravning. Livet har verkligen visat alla sina sidor.

ditt och datt

Orsaken till att det varit så tyst här inne är att jag själv inte mått så bra. Så mellan vaven har jag spenderat många timmar i soffan. Nackvärken jag gått med över ett år visade sig vara ett diskbråck som trycker på en nerv. Så det strålar ner till armen och hela vänster arm är bortdomnad emellanåt. Nervverksmedicinen gör en trött och snurrig och det har tagit tid att hitta rätt dos. Väntar nu på att få komma till Åucs för vidare undersökningar. Då ska de ta ställning till om detta är något som räknas gå förbi för av sig själv eller om det behövs andra åtgärder. Att sånt.

Lite piggare stunder har jag kalenderpysslat. Men för att detta inte ska bli en pysselblogg så har jag skapat ett instagramkonto skillt för det. Gå in och titta vet jag.

tanja_plans

Just nu slukar jag böcker. Är inne på min fjärde bok den här veckan, skulle säkert vara många fler men man måste ju göra annat också emellanåt. :)

Nu ut i friska hösten! På återseende!

2 reaktion på “Hallå, hallå! Någon där?

  1. Hej Tanja!
    Fy vad tråkigt med diskbråck i nacken. Det har jag med sedan några år tillbaka.
    Hoppas du snart känner dig bättre
    / Ulrica

Kommentera