Min bullet journal idag

I januari skrev jag om att jag börjat med en Bullet journal i stället för vanlig kalender. Jag har fortsatt med den och haft den väldigt simpel utan några desto mer krusiduller.

SAMSUNG CSC

September

Jag har endast haft månadsvy för jag tyckte veckovy blev för mycket. MEN så hände det något. Jag trasslade in mig på olika ”planner” -sidor på facebook. Det ena ledde till det andra så nu har jag också börjat med veckovy.

SAMSUNG CSC

Min syster tyckte nog att det ser ut som kalendrarna i högstadiet och tänkte att det nog slagit slint nu. :) Men det finns så mycket fint man kan printa ut från nätet.

SAMSUNG CSC

Jag har varit sjukskriven hela denna vecka så det har funnits tid till sånt här pyssel. Varit och printa till mamma och pappa och så hem och klippa och klistra.

SAMSUNG CSC

Jag har beställt hem en Traveler´s notebook (från Wish så vem vet när den kommer) som jag tänkte ta i bruk nästa år. Så nu har jag övat på olika veckovyer i min nuvarande kalender.

SAMSUNG CSC

Barnsligt eller ej så är det mycket avkopplande att pyssla med sånt här. Det blir snett och vint men vad gör det. Det blir personligt i alla fall. :)

SAMSUNG CSC

Man kan även beställa hem klistermärken från olika nätbutiker. Jag kunde inte motstå det här settet, Kesämarjat från Jemina loves paper.

4 reaktion på “Min bullet journal idag

  1. Pingback: Cupcakes & Stickies | kavander.net

  2. Pingback: Stabilt nytt år – Att vara etta

Kommentera