FC Inter ikväll

Helgen slutade på ett annat sätt än jag tänkt mig så det blev inga inlägg under veckoslutet.

Lördagen firades i strålande solsken på Kunto5 i Åbo. Jag deltog med Diabetesföreningen denna gång och roligt var det.

kunto5

Syrran och jag, fotat av mamma

(Sorry syrran att jag outar dig så här men tänkte då bilden var på fb redan att det är ok?)

Efter evenmanget blev vi bjudna på grillat i mina föräldrars trädgård. Lyxigt värre att inte behöva åka hem och fixa middag.

På söndagen var Vincent hos en kompis och leka på förmiddagen, sen firade vi morsdag lite försenat hos svärföräldrarna och efter det åkte vi iväg på 16-årskalas. Mitt under kalaset fick jag samtal av tösen att hon skadat sig i stallet. Så kvällen avslutades med många timmar på akuten. Inget brutet, tack och lov, bara en ordentligt stukad fot. Ja, vad ska man säga, det blir inte långtråkigt som trebarnsföräldrar åtminståne.

Men nu i skrivande stund är vi på väg på dejt med Daniel. Jag vann i ett lotteri på jobbet. Två VIP-biljetter till kvällens FC Inter-match. Så kunde ju inte annat än bjuda min Inter-älskande man med på dejt. Jag är där för maten jag. 😉

Ha det gött så hörs vi igen!

Kommentera