Internationella fibromyalgidagen

Idag är det den internationella fibromyalgidagen.

fibromyalgidagen

Bild lånad från google

Jag brukar inte skriva så mycket om min fibro på bloggen för vem orkar läsa om värk och gnäll. I dagens läge har jag värken under kontroll med hjälp av en medicin som heter Klotriptyl. Det var väldigt svårt för mig att ”ta till burken” men nu har jag fått leva en tid med värken på en ok/hanterbar nivå och får sova bättre om nätterna. Är du intresserad av vad jag skrivit tidigare kan du klicka på kategorin ”fibromyalgi” där till höger ->

Tyvärr tar ju inte medicinen bort alla andra symptom, de hänger med ändå. Som ni ser här nedanför så finns det ju lite annat också. Jag kan pricka in det mesta och enligt mig är nog den ständiga tröttheten värst näst efter den ständiga värken. Man blir så trött på sig själv för att man är så trött hela tiden.

fibro1

Bild lånad från Google

Tyvärr har jag haft andra problem med nacke och axlar sen hösten. Har slitage i nacken redan efter 20 års kontorsarbete. Men tänker inte gå destomera in på här just nu. Idag är det fibromyalgin som ska uppmärksammas och lite jag som mamma också. Det är nämligen morsdagskaffe på dagis idag. :)

Hörs igen!

Kommentera