Lyx till badet

Jag sparar mitt klädshoppande till hösten då vi åker till Spanien. Där får man mera för pengarna om man kan säga så. Men i Sverige köpte jag bl.a. svenska födelsedagskort, godis som man inte får här hemma (Fransk nougat, Pigall och den där nya Pollyn och så lite annat smått och gott) lite städmedel och sånt. Jo, jag vet. Alla har vi våra intressen.

IMG_5949

Sen handlande vi ett gäng badbomber från Lush. Vilken lyx. Nu har vi tappat opp många väldoftande bad här hemma.

Lava lamp

Ickle baby

Honey bee

På midsommardagen tappade jag opp ett bad åt mig. Hade köpt en Think pink badbomb åt mig.

Think pink

Den här kom med en liten överraskning. Förutom att vattnet blev helt rosa så fylldes vattnet av små rosa hjärtan.

IMG_5997

Vi förälskade oss i dessa underbara badbomber och jag blev så glad då jag såg att de har en webbshop här i Finland också. Så nu väntar jag på ett paket bomber. Som ett litet barn på julafton.

Kommentera