”Varför ger du inte mat åt mig?”

Det har jag fått höra här de senaste tre dagarna. Vincent opererade bort halstoncillerna (halsmandlarna, eller vad man nu sen vill kalla dem) i måndags så han har inte fått inte äta annat än glass, yoghurt och annan kall, flytande mat de senaste tre dagarna. Men Vincent hör till dem som kan äta en stor portion mat ännu efter två skålar glass så förstå besvikelsen sen när man inte får mat.

Igår när han var hungrig så gick jag till kylen och sa högt för mig själv ”ja-a, vad ska vi hitta på idag då?”. ”Biff” hörde jag bakom mig. När jag förklarade att han inte får äta biff just nu så fick jag frågan ”men broiler då?” Stackars barn som får gå hungrig. Vi kompromissade med lite kokta äggvitor. De är både hala och svala.

Idag ska han nu äntligen få äta mat men biffen får nog vänta ett par veckor ännu.

Det var en liten medtagen gosse i måndags

2 reaktion på “”Varför ger du inte mat åt mig?”

  1. Voi kulun. Önskar jag också hade barn som säger biff eller broiler då man går mot frysen, men dom säger bara glass… Krya på sig!

Kommentera