Att vara sig själv igen

Har ni gett några nyårslöften? Vit januari, vara utan socker i 100 dagar, börja ett sunt liv?

Jag gjorde det inte i år. Det brukar ändå vara svårt att hålla såna löften och sen har man bara dåligt samvete för att man fuskar. Det ända jag tänkte i år var att jag ska försöka vara snällare mot mig själv, lyssna på min kropp och kanske få loss nån timme i veckan för motion.

Var totalt utmattad här i höstas och då arbetsplatsläkaren endast kunde erbjuda mig ”triangelmedicin” och en remiss till psykologen (hon trodde väl att jag var deprimerad) sökte jag hjälp hos Alessandra på Terapihörnet. Med hjälp av bioresonans och naturliga kosttillskott är jag äntligen på banan igen. Ni kan inte förstå hur skönt det är att vara tillbaka, att vara sig själv igen. Märker att jag går och småler för mig själv och jag kan säga att för några veckor sen hade jag svårt att hitta nån orsak till att le över huvudtaget.

Jag vet inte hur Alessandra lyckades trolla bort allt det onda men nu känner jag att energin börjar vara på rätt nivå, jag orkar mycket mera igen och framför allt vill göra annat än ligga på soffan. Det absolut bästa är att jag är mjukare i kroppen och det värker inte överallt hela tiden, varje minut i dygnet. Och min mage är lugnare. Känslan när man gått omkring med sjuk mage i långa tider och plötsligt är det borta. Ofattbart och superskönt. Lider du av fibromyalgi eller andra hopplösa sjukdomar så kan jag verkligen rekommendera bioresonans.

Så nu tänkte jag att det är dags att ta nästa steg, gymmet. Sa att jag inte hade varit där på ett år men det visade sig att jag inte hade varit där på TVÅ år!! Fy skäms. Men nu är kortet aktiverat och första passet gjort. Gjorde dessutom en mätning av kroppsammansättningen. Resultatet var inte överraskande. Vikten normal. Lite för hög fettprocent och lite för lite muskelmassa. Behöver inte banta utan fick veta att fettprocenten oftast sjunker när muskelmassan ökar. Rekommenderades att äta ytterligare ett varmt mål mat de dagar jag tränar så att jag få i mig tillräckligt med kalorier. Vad är bättre än det! Så nu vet jag utgångsläget och får börja jobba mot en starkare kropp. Äntligen! Är så trött på att vara trött och vek.

IMG_4680

Mot ett friskare och starkare år!

En reaktion på “Att vara sig själv igen

  1. Inte heller jag gav några nyårslöften i år, och det känns himla skönt! Jag gör redan så gott jag kan, och det får räcka.

    Bioresonans låter jätteintressant, förresten!

Kommentera