Nytt år nya utmaningar?

Nä, inte här.

Året började med en hejdundrande 40-årsfest. Men sen har vardagen knallat på. Lite förkylning och bilproblem (att man kan bli arg på sig själv! morrr!). Men nu ska det väl börja vända mot det bättre.

Deltog i december i #semperjoulu fototävling på instagram. Råkade på tävlingen lite av ett misstag sådär passligt mitt i pepparkaksbaket och tänkte ”Why not?”

2016-01-12 19.11.56

Hade lite glömt bort hela tävlingen när jag dagen före julafton fick ett privat meddelande på instagram (gissa om jag först blev skeptisk?) där det stod att jag var en av fem vinnare. De bad om mina kontakt uppgifter för att kunna sända hem min vinst.

Och idag fick jag meddelande om att paketet väntade på posten. Vilken vinst! Det var inte lite grejer det! Vi är såå glada. Inte minst Desirée som nappade dillchipsen genast efter jag tagit bilden. Tack Semper och glu.fi! Ibland lönar det sig att delta i tävlingarna som snurrar på instagram.

Kommentera