Mitt 2015

Tänker inte göra något sammandrag av året som gått men kollade lite i statistiken och här är top 5 i mest lästa inlägg år 2015.

5. Victoria´s secret-inspirerad garderob

SAMSUNG CSC

4. 18 år tillsammans

bild 3

3. Ett besök under nålen

PicMonkey Collage

2. Äntligen avslöjas hemligheten! 

gluteeniton_porkkanasämpylä

Och på första plats landade inlägget Får man bete sig hur som helst på sociala medier?

Det var mitt bloggår det! Stort tack till alla som tittat in här i titt som tätt!

Nu är det bara en endaste dag kvar av 2015. Hur snabbt går ett år egentligen! Nyåret ska vi fira in tillsammas med goda vänner och till helgen väntas ännu mera festligeheter. Det nya året inleds för min del med några lediga dagar vilket jag ser framemot. Dessutom har jag köpt en kalender för 10 år där jag kan samla alla viktiga händelser. För jag har på känn att det kommer att hända mycket på de närmaste 10 åren och jag vill samla allt. Snacka om tantvarning!

Följer du mig annars på instagram redan? Om inte så ska du ta och göra det tanjak heter jag där och här är mina top 9 bilder år 2015.

tanjak_full

Gott nytt år alla mina läsare! Vi hörs nästa år!

Kommentera