Nu blir det andra bullar

Jag har redan en längre tid funderat fram och tillbaka hur jag ska göra med bloggen. Ska jag stänga ner, sluta helt eller vad vill jag göra?

Nu har jag åtminståne beslutat att det blir mindre privat här. Vi har så mycket på gång, barnen växer och blir större och jag känner inte längre för att öppna mig privat på det här sättet när det kommer till min familj. Vill man veta hur vi mår får man helt enkelt höra av sig. :)

Men jag vill ändå inte sluta helt. Har med åren samlat en hel del recept här så från och med nu kommer det enbart handla om glutenfria bakver och mat. Eventuellt något pyssel och sånt men that´s it liksom. Bytte ut headern också här en dag. Vad tycks?

Så nu har jag tänkt städa opp lite. Samla alla recepten på en egen sida så att det är lättare att hitta. Sen tänkte jag samla alla glutenfria länkar som kan vara bra att ha också. Så sånt är nu på gång.

Russinutmaningen är inte ens avslutad ännu och jag har redan nästa utmaning som väntar här. Kom med i ruoka.fi:s och Suomen sokeris ”Vuoden makein herkku”-recepttävling.

Får se vad man hittar på för smaskens.

Kommentera