Lördagsgöra

Alla barn har haft tillväxtspurt under sommaren. T.ex. tösens fot har vuxit 1,5 nummer på bara några månader så det betydde att nu när hösten och alla hobbyn körde igång var det mesta i skåpet för litet.

Så igår hoppade jag och stora barnen i lilla gula och for en sväng till Skanssi.

Love my new car

Det bästa med lilla gula är att man kan koppla upp sin mobil via bluetooth så alla får turvist aggera dj (eller ”deejii” som jag skojade med dom. ”Men mammaaa, inte är du väl så där gammal ändå”).

Vi besökte XXL för första gången och jag (eller vi alla) blev positivt överraskade. Där fanns verkligen allt man kan tänka sig. Till helt okej pris. Så det blev en rejäl hög då det behövdes innejumpaskor, jumpabyxor, stövlar och handskar och sånt. Så nu önskar sig vår blivande fjortis pengar eller presentkort till XXL på sin födelsedag (vink vink).

Mina nya fina hösttossor är från Klingel.

 

Kommentera