Ett besök under nålen

Jag blir alltid så tatueringssugen sommartid. Vad beror det på egentligen? Nån som vet? Denna sommar är inget undantag.

Ni som följer mig på instagram har redan sett att jag besökte Kalma tattoo idag. Fick ett plötsligt infall att jag vill tatuera mitt vänstra ringfinger.

Varför undrar ni?

Jo, för att det första jag gör när jag kommer hem, är att jag tar bort ringar och armband för jag tycker att de bara är i vägen när man gör mat eller bakar (eller annars klottar med vatten). Det samlas fukt under ringarna och det brukar leda till att huden blir lite irriterad.

MEN jag tycker att det känns så fruktanssvärt naket att gå utan ringar. Inte för att jag känner mig mindre gift då men för att jag är van att det ska finnas något på fingret.

Så förra veckan stegade jag in hos Tiina och fick tid till idag. Motivet hade jag bestämt redan tidigare. Ville ha ett hjärta som symboliserar vår kärlek (alltså min och Daniels). Och här är det nu!

PicMonkey Collage

Jag hade tänkt hålla mig från att berätta tills den läkt. Som ni ser på bilden ser den lite suddig ut då där är en liten skorv på. Men jag kunde inte hålla mig. Jag är såå nöjd. Hjärtat är passlig storlek.  Ringarna kommer att dölja den för det mesta men de stunder jag inte har dem på mig har jag detta fina hjärta att titta på.

Gjorde det ont undrar ni?

Nej, inte så värst. Kändes som att man rispade med nål på huden. Ingen större smärta. Dessutom är den så liten att det var över på några minuter. Längre tid tog det att få mallen att sitta rakt.

Är det din första frågar ni?

Nej, det är det inte. Jag har några andra med olika historier men det får bli en annan gång.

Nu är jag så taggad med flera olika ideér. Vill ju bara ha fler!

Iso kiitos Tiinalle! Nähdään varmasti pian!

En reaktion på “Ett besök under nålen

  1. Pingback: Mitt 2015 | kavander.net

Kommentera