Sju sorters

Ville kika in ännu och önska er alla en glad midsommar!

Vi har själva varit och handlat mat för flera veckor (så känns det i alla fall med tanke på slutsumman)… Har börjat förbereda maten för i morgon och försökt göra en lista på allt som ska göras än för att komma ihåg allt. En sån där skön midsommarskänsla börjar sprida sig i kroppen och jag tror att jag ska ta och slänga mig i soffan och ta mig ett glas vitt, bara för att.

Eftersom jag redan träffat mannen i mitt liv tänkte jag inte plocka sju sorters blommor i morgon men gick ut och tog lite bilder så här kommer sju sorter från vår trädgård.

sjusorter2

Ännu en sak. Se så många körsbärsknoppar på mitt fina körsbärsträd. Och detta är bara på en gren. Jag fick det ju ifjol så det ska bli spännande att se om dom hinner bli klara eller om nån snyltgäst hinner smaska opp dom.

SAMSUNG CSC

Jag kommer att ta ledigt härifrån ett par dagar för att njuta av den långa helgen. Så vi hörs senare.

Simma lugnt!

Kommentera