Lite morsdag, VAB och hemlis…

Ett litet livstecken härifrån. Jo, vi överlevde helgen även om det blev tyst här.

Morsdagen firade vi här hemma med barnen. Vincent blev förkyld natten till lördagen och så blev det ju så ruskigt väder mot eftermiddagen så vi stannade hemma hela dagen.

Började dagen med lite frukost. Bakade bröd och stekte amerikanska pannkakor på allmänhetens begäran.

IMG_2329

Alexander fixade lite smootie till det. Det var nog bra start på dagen. Nam nam!

IMG_2332

Eftersom våra eftermiddagsplaner blev inställda pga dåligt väder bakade jag en kladdkaka till kaffet.

IMG_2337 (1)

På kvällen ringde vi mommo och gratulerade henne på morsdagen.

Allt är ju nog inte alltid så gemytligt och bekymmerslöst som man kan tro (jag väljer medvetet att inte skriva om allt). Vincent hinner ju med en massa på en dag, så medan jag fixade frukosten ritade han på köksfönster och köksstegen med kritor (det går väl att putsa bort men har inte ens försökt än) och medan jag fixade maten tvättade han händerna på toaletten. När jag sen tyckte att det tog lite väl lång tid märkte jag att han hade haft sönder vår tvåldispenser av glas! Det var små glassplitter över hela lavoaren. Jag blev riktigt rädd och är så glad att det inte hände något allvarligare.

IMG_2340

Det blev en extra dag hemma igår för att Vincent skulle få vila lite till, kurera sin förkylning. Men idag var han nog i form för dagis igen.

Sen har jag en lite hemlis på gång. Men jag kan berätta mera om det först om en vecka! Så stay tuned. *har svårt att hålla mig från att berätta*

 

Kommentera