Ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag utan det är Desireés födelsedag. (Helt som ni skulle ha missat det, hehe!)


För första gången vad jag kommer ihåg var jag inte hemma på morgonen. Jag var tvungen att åka in till jobbet före de andra steg upp, så jag missade hela uppvaktandet, födelsedagssången och den glada födelsedagstjejen. Ett telefonsamtal är inte riktigt samma sak. Men vi har fått ta igen det ikväll.


Det hade visst uppstått lite drama också i morse, då 2,5-åringen inte fick några paket. Han hade visst glömt att han hade namnsdag igår och fick sina då. Livet är hårt när man är liten och har så stark vilja.

SAMSUNG CSC


Festligheterna har fortsatt här under kvällen med lite gäster och nånting gott att äta.Tusen tack till er alla som under de senaste dagarna gjort vår frökens 12-årsdag minnesvärd. Nöjdare tjej får man leta efter.

IMG_2255

Dagens bästa: ett present kort till Primark. Det får väl bli en Spanien-resa då hör jag. 

SAMSUNG CSC

Nu räknar vi ner veckorna och dagarna till sommarlovet. Tänk att det är endast fyra veckor kvar! Det var ju precis just vi skålade in nyåret känns det som. Nu i helgen fick jag själv också en så otrolig längtan till sommaren och semestern. Så jag förstår nog barnen. Vi börjar alla vara i behov av ledig tid tillsammans.

 

Kommentera