12-årskalas

Den här långhelgen har varit en enda fest känns det som.

Valborgsmässoafton firade vi hos våra vänner. Det var en lugn kväll med god mat och det bästa sällskapet. Precis som det ska vara. Även om kvällen blev lite kort för oss som följer Vincents ät- och sovklocka.

På fredagen hade vi kalasförberedelser här hemma för på lördagen firades vår blivande 12-åring med släktkalas.

SAMSUNG CSC

Jag har säkert skrivit om det förr men barnen får varje år bestämma temat till tårtan och så är det pappan i huset som står för mästerverken. I år var det inget undantag. En Cookie monster-kaka skulle det vara.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På kakan stod en kandelaber från Tiger med 9 ljus. Jag sa att jag kan sätta några till runt om men Desireé tyckte det inte hade nån betydelse. Det var finare så här.

Nu är det inte många timmar kvar. För i morgon, eller snarare i natt kl 4.54 fyller denna unga dam, väldens bästa dotter, den snällaste av lillasystrar och den omtänksammaste av storasystrar 12 år. Tänk vad tiden går. Har sagt det hundra gånger och kommer att säga det minst hundra gånger till. Kan inte förstå.

Kommentera