Min dröm – My dream #fotoutmaningmars2015

Dagens tema i fotoutmaningen var ”Min dröm”.

Jag har gått och funderat på hur man fångar sin dröm på bild. Egentligen har jag ingen storslagen dröm just nu. Jag är egentligen ganska nöjd med tillvaron. Visst, om man riktigt tänker efter så skulle inte en högre lön, nyare bil och en lottovinst sitta helt fel. Men om man tänker helt realistiskt. Varför gå och drömma om sånt som inte kommer att slå in?

Det jag skulle vilja allra mest just nu är att kunna ta familjen på en solsemester. Ni vet, sol och värme, god mat och glada barn. Kvalitetstid deluxe. Utan vardagsbekymmer och andra måsten.

Min dröm

Och tänker man i ännu mindre skala, så här efter att ha hållit min hand på lillens onda mage från och till i kväll, så önskar jag att alla skulle få vara friska. Är så otroligt trött på alla dessa sjukdomar.

Kommentera