Rabattkod till Yoogaia

Som buzzador får jag alltid nu och då lite olika erbjudanden på produkter och tjänster. Du kan läsa mer om buzzador här.

Ibland är det som telepati. Som när jag satt en kväll och led med min sjuka rygg och tänkte att yoga eller djupstrechning skulle sitta fint. Följande dag fick jag ett mail om att jag får prova Yoogaias liveyoga kostnadsfritt under en viss tid.

Vad är väl bättre än det! Att man kan köra pass hemma enligt egen tidtabell. Det är bara att anmäla sig till passen via deras schema. Använder man google-kalender så kan man lätt sätta in passet i sin kalender också.

Jag registrerade mig hos Yoogaia igår och gjorde mitt första pass redan på kvällen, 55 minuter djupstrechning. Så skönt! Behövde det verkligen. Nu ska jag bara kolla igenom deras schema och boka in flera tider.

Det roliga är att instruktören kan vara från Finland, England eller till och med Hong Kong!

Det bästa med hela erbjudandet är att även DU får samma möjlighet att prova tjänsten! Du kan registrera dig HÄR. Och genom att ange koden YOOGAIATRIAL2015 får du prova tjänsten kostnadsfritt i 14 dagar!

Edit 3.3. Rabattkoden är i kraft till den 1.4.2015

Kommentera