Svar åt Anna – min bloggplats

Anna frågade i veckan om var vi bloggare bloggar. Här kommer mitt svar:

SAMSUNG CSC

I arbetsrummet.

SAMSUNG CSC

Den övre bilden är gammal, den nedre är från idag. Det är sån röra för tillfället i arbetsrummet.

Jag bloggar oftast på kvällen efter att den yngsta gått och lagt sig. Sen tidsinställer jag nåt inlägg så att jag kan kolla och dela på bussen på morgonen. Om jag har mycket inspiration kan jag göra flera inlägg färdigt åt gången men oftast blir det lite ”panikbloggning”. Ett försök på att tömma hjärnan från allt man tänkt på under dagen.

För jag hinner skriva många inlägg i huvudet under dagen men sen när jag får tid för bloggen kommer jag inte ihåg dem mera. Borde kanske börja diktera in dom. Hehhe.

Ibland kan jag skriva något på telefonen och nåt enstaka inlägg har jag också publicerat direkt från mobilen men jag gillar bäst att blogga via datorn.

4 reaktion på “Svar åt Anna – min bloggplats

Kommentera