Jo, jag lever än!

Ååh, jag har inte alls haft tid med bloggen denna vecka. Tuusen inlägg skrivna i huvudet men inget har jag fått nerkrafsat.

I tisdags var vi med stora barnen och såg på Teaterboulagets revy, Det sjunde rondellseglet. Vincent fick stanna hemma med moster under tiden.

Kan inte annat säga än att Teaterboulage levererade igen. Vi skrattade så vi fick ont i skrattmusklerna. Tänk att de lyckas år efter år. Om ni inte har sett den ännu ska ni boka biljetten genast idag.

På onsdag var vi bara hemma och försökte hinna i kapp med hushållssysslorna. Men det är nog en sån never ending story att man inte märker nån skillnad alls.

Igår var Vincent och jag på Colosé-möte. Det gick väl sådär. Mitt i handvården gav jag upp. Orkade inte springa efter barnet mera så vi packade ihop och kom hem. Hur svårt kan det vara att sitta still ens en halv timme?

Fredag brukar betyda kvalitetstid med familjen. Mamma och pappa var efter Vincent från dagis. Dessi cyklade till mommo och moffa från kompisen. Jag plockade upp min syster efter jobbet och så var vi alla samlade. Nåja, nästan. Nån måste jobba och nån hade träning. Men i alla fall.

Nu sover lilliplutti och jag ska bänka mig i soffan. Det börjar ju Let´s dance. Typ nu!

Ha ett skönt veckoslut!

Kommentera