”Äta sushiiiii!”

Det har varit en tung vecka och det har tagit sjukt i mammahjärtat att lämna bort ett sjukt barn om mornarna. Man skulle ju helst av allt sköta om dom små själv när dom är sjuka. Hur som helst så sov Vincent äntligen bättre i natt så kanske det börjar lätta för den här gången. Fast han hostar nog mycket ännu.

Nu har vi äntligen fredag! Jag väntade hela dagen på att det skulle bli kväll. För ikväll blev det sushi. Allt för länge sen sist!

SAMSUNG CSC

Desirée och hennes kompis fixade lite barnmeny bestående av lördagskorv och grönsaker. Daniel fixade vuxenvarianten med fisk, räkor och annat gott. Ibland behövs det så lite för att göra vardagen speciell. Som att ett kvällskifte blir bytt mot ett dagskifte och att nån annan fick sköta servicekarljobbet i ishallen denna fredag. Sen lite hemmagjord sushi som toppen på moset. Äkta vardagslyx!

SAMSUNG CSC

För min del kommer helgen bestå av Colosé, konferens och gala hela helgen. En ny produkt kommer att lanceras en och jag väntar med spänning på vad det kan vara!

SAMSUNG CSC

Ha ett skönt veckoslut!

Kommentera