Picknick-kryssning med Viking Grace

I måndags var mamma, Desirée och jag på en ”sista-minuten” picknick-kryssning. Sista minuten för att jag bokade på söndag och så åkte vi på måndag. Vi var lite shoppingsugna med Desirée och framför allt nyfikna på Victoria´s secret som nu har öppnat affär på Viking grace.

Vi startade tidigt och hoppade på M/S Amorella i Åbo på måndag morgon. Där var det lugnt och skönt. Väldigt lite folk i farten så här på en vardags morgon. Vi shoppade lite, åt lite, spelade bingo, träffade Ville Viking och Homer Simpson.

IMG_0999

När vi anlände till Mariehamn vid 14-tiden var det dags för byte av båt och vi flyttade över till M/S Viking Grace. Åt en supergod middag på Franks och när vi hade laddat energi var vi redo för målet för vår resa.

IMG_1011

Utbudet var ganska begränsat men visst hittade vi allt möjligt smått och gott. Desirée kunde säkert ha köpt lite av allt om hon hade haft såna pengar. Undrar vem hon brås på. 😉

Efter shoppingturen skulle det förstås fotas och uppdateras på sociala media.

IMG_1014

Igen, sådan mor sådan dotter.

IMG_1017 IMG_1024

IMG_1020

Trötta men nöjda kom vi hem på kvällen. Varför gör man inte såna här små resor lite oftare?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

PS. Ska återkomma med svar på era frågor från frågestunden ikväll.

Kommentera