Årets julklapp?

Jag har inte följt med trenden så noga men det känns som om årets julklapp var aktivitetsarmband. I alla fall verkar många ha fått sån. Den var på min önskelista också. Men jag fick min av maken som födelsedagspresent (jo, det är skillnad!). Hade inte önskat mig nån speciell modell och antar att det var en liten utamaning att hitta en bra.

Men jag är mycket nöjd. Fick en Fitbit Flex.

flex3

Bild lånad från nätet

Armbandet är litet och lätt och jag kan följa med resultaten mha en app på telefonen.

flex

Nu ska ni inte tro att jag är sådär superaktiv av mig. Har haft bara 3000-5000 steg per dag här under julhelgen. Men idag har jag varit på två promenader och så har jag dammsugat huset. Så det syns förstås. Kilometerprogrammet fick jag inte att funka på morgonen men kvällspromenaden var 5,60 km. Man kan också föra matdagbok och räkna kalorier osv om man är intresserad av sånt.

Det som kommer att bli intressant att följa med är sömnen.

flex2

Här ser man att jag under en niotimmars natt endast har sovit lite på fem timmar lugnt. Visserligen hade jag en hel del hostattacker men vet att jag sover oroligt ibland då jag oftast är trött redan när jag vaknar på morgonen. Så det ska bli intressant att följa med tycker jag.

Man kan även ha armbandet som väckning så det ska jag testa nu när jag ska på jobb i morgon och bara har mig själv att göra i ordning på morgonen. Ifall det går så att jag inte vaknar på första väckningen.

En reaktion på “Årets julklapp?

Kommentera