Skön långhelg

Det var nog så välkommet med lång julhelg. Vi har alla behövt det. Synd bara att vi varit lite halvkrassliga men vi har åtminståne kunnat vila och njuta av att vara lediga. Ja, eller Vincent har nog lite svårt att ta det lugnt. Han gillar när det är action.

Vi har umgåtts med släkt, lekt med kompisar och bara slöat framför tv:n mellan varven. I måndag ska jag på jobb några dagar för att sen ha lite långledigt igen.

Minns ni att jag handlade en klänning i all hast med barnen i släptåg förra veckan? Jag provade den inte i butiken och eftersom jag sen blev sjuk blev det aldrig av att prova den hemma heller. Kan säga att jag hade tur att den passade då jag drog på den första gången en halvtimme innan vi skulle åka iväg på julfest med maken. Kunde ha blivit lite småstressigt annars. Hade samma klänning på julafton.

julafton2014_5

Mitt i julfirande påmindes vi åter om att man inte ska ta livet för givet. Plötsligt kan allt bara vara slut. Ta hand om varandra. <3

SAMSUNG CSC

3 reaktion på “Skön långhelg

  1. Wow! Snygga morsan! Har för tillfället NOLL festkläder insåg jag på juldan då vi sku fira mamma. :/ Hitta till sists en gammal trasa och slapp gå naken, phiu.

    Livets förgänglighet, ja. Bra att minnas men aldrig bra att bli påmind.

Kommentera