God Jul i stugan

Jag har fått århundradets förkylning så därför har det varit lite tyst här. Vet inte när jag senast skulle ha varit så här sjuk men nu verkar det ändå vara på bättringsväg. Eller så hoppas jag åtminståne.

Blev väckt i morse av ett glatt gäng som sjöng vackert för mig. Julgröten väntade på spisen och några klappar under granen. Det är nog sist och slutligen ganska stämningsfullt att fylla år på julafton.

Vi har varit ut på en promenad till gravgården och butiken. Tänk att vi fick en vit jul i alla fall.

julafton2014

Nu sover lillnissen. Han är ju för liten för att förstå vad som väntas men det verkar som att han märker att något speciellt är på gång.

Tyvärr var jag så sen med julkorten i år att jag misstänker att alla inte hann få sitt före jul. Men vi önskar er alla en riktigt god och fridfull jul!

img069

Årets julkort

En reaktion på “God Jul i stugan

Kommentera