Julfest, marknad & powershopping

Det blev lite paus här. Har blivit förkyld så tankarna löper trögt för tillfället.

Om vi börjar från lördagen så gick julfesten jättebra på morgonen. Det var igen en gång fint program och Desirée var superfin tärna.

SAMSUNG CSC

Efter julfesten hade vi en timme på oss att köra hem via till mommo, äta lunch och sen på marknad med bakverken. Dagen till ära hade det kommit lite snö så det var riktigt stämningsfullt på marknaden. Vi gjorde rekord i år. Sålde bordet tomt på 1 timme 15 minuter. Det finns stor efterfrågan på glutenfritt så här till jul.

julmarknad

På kvällen var jag till en väninna på tjejkväll. Vi åt gott, drack gott (hade mycket att skåla för) och hade roligt ända in till småtimmarna.

På söndag vaknade jag upp med flunssa. Gissade lite att det skulle gå så här, kände av det redan på lördag. Vincent har varit krasslig sen onsdagen. Verkar vara något virus på gång. Så vi gjorde inte så mycket annat än tog det lugnt. Var ett varv till stallet och såg på när Desirée red. Till kvällen steg Vincents feber igen så det blev ännu en hemmadag idag. Han har som tur varit bättre idag men jag är sjäv nog ordentligt förkyld ännu.

Alexander märkte igår kväll att vi tydligen hade tid till DIPP idag. Tur att han kollade kalendern för jag hade nog annars missat det. Så det blev en sväng in till Åbo efter middagen. Hem via Skanssi. Är det något jag är bra på så är det att powershoppa! Vi var in i 8 affärer och ett café på under en timme. Hem kom jag med 6 julklappar och en klänning till fredagens julfest. Nu får vi bara hoppas att den passar. Det var liksom inte läge att prova i affären med alla barnen med. Men hej, det är ju ännu tre dagar till fredag…

SAMSUNG CSC

 

Kommentera