Blogvember challenge

Blev utmanad av Ida-Marie i Blogvember challenge. Hon ställde några frågor som jag ska svara på och sedan skicka utmaningen vidare.

Frågorna lyder så här:

  1. Vad är det roligaste med att blogga?
  2. Vad gör min blogg speciell?
  3. Hur ser min blogg ut om ett år?
  4. Vilket var mitt allra bästa inlägg?
  5. Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig?

Här kommer mina svar:

  1. Vad är det roligaste med att blogga? Det roligaste med att blogga är nog att få skriva av sig lite. Eftersom min blogg inte har ett tema så skriver jag ju lite ditten och datten. Det är allt från olika recept jag provat till händelser från vår vardag i en salig röra. Mest bloggar jag för min egen skull. Det blir lite av en dagbok som man kan gå tillbaka till och minnas bakåt i tiden. Men sen vet jag att släktingar och andra nära och kära som man inte ser så ofta brukar vara in och läsa vad vi pysslar på med.
  2. Vad gör min blogg speciell? Det här är nog en svår fråga för mig att svara på. Antagligen för att jag själv tycker att bloggen saknar något ännu. Det som gör den speciell för tillfället är att jag har försökt få med lite om celiaki och medfödd hypotyreos så att andra i samma situation kan få lite info. Tyvärr är uppdateringen lite på mitten på dessa sidor.
  3. Hur ser min blogg ut om ett år? Om ett år hoppas jag har fått en röd tråd så att det inte blir så flummigt. Jag hoppas på att ha en ny dator som skulle underlätta bloggandet.
  4. Vilket var mitt allra bästa inlägg? Kollade statistiken och mest lästa/klickade är Daniels foton-sidan på första plats. Ska be om lite nya foton från hans senaste Utö-resa i oktober. Som andra kommer mitt inlägg Lild vs. annan market (som jag nu kommer ihåg att jag glömt att ge uppföljning på!)
  5. Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig? Jag följer många bloggar men har allt för sällan tid att kommentera och vara aktiv. Eftersom jag har så mycket på gång i mitt liv så läser jag gärna ”lätta” bloggar. Mycket fina bilder och lite text. Mina absoluta favoriter är Att vara någons fru, Malenami och Helenas hem. De här har jag följt längst. Sen brukar det variera lite. Läser många ”lokala” bloggar från trakten och via Finlandssvenska bloggare har jag hittat flera nya intressanta bloggar. Skulle det bara finnas flera timmar på dygnet så skulle jag hinna läsa alla uppdateringar också.

Utmanar Erica, Perfektionisten och min syster Nina. Ni ska svara på de fem frågorna och ge utmaningen vidare. Kommentera gärna här så missar jag inte era svar. :)

2 reaktion på “Blogvember challenge

Kommentera