Familjeläger i Virrat

På fredagen åkte vi iväg till Virrat. Celiakiförbundet ordnade ett läger på Marttisten nuorisokeskus som var riktat till familjer med barn som har celiaki, för ”mininukkarifamiljerna”. Vi har varit med förut så några familjer har redan blivit bekanta. Det var ett veckoslut fyllt med program och tillsammanstid utan en massa borden och måsten.

Förutom en massa uteaktiviteter fick även vi vuxna tillfällen för diskussion medan barnen pysslade. Det är ju det som är det bästa med dom här träffarna, stödet man får av de andra i samma situation. Både för barnen och för oss vuxna.

IMG_9948.JPG

IMG_9946.JPG
IMG_9942.JPG

IMG_9944.JPG

IMG_9952.JPG

IMG_9951.JPG

Om man bortser från lite tonårsfasoner och att Vincent insjuknade i enteroviruset så hade vi ett riktigt skönt och givande veckoslut. För Desiree är det viktigt att vi gör detta tillsammans.

Kommentera