Colosé-hälsningar från Himos

Var på konferens i Himos under helgen, lördag till söndag. Det var dags för Colosés årliga höstkonferens. Visserligen var det första gången för mig.

bild 1

För dig som inte känner till Colosé så kan jag berätta att det är frågan om en serie högklassiga hudvårdsprodukter från Schweitz. Colosé använder endast högklassiga råvaror från naturen och inga produkter har testats på djur.

Serien finns inte att köpa i butiken utan säljs via återförsäljare. Jag har fungerat som återförsäljare i några år och har även en webshop där man enkelt kan läsa mera om produkterna eller klicka hem det som man behöver.

Varje månad säljs några produkter till specialpris. De aktuella erbjudandena hittar du HÄR.

bild 2

Under helgen gick vi igenom den senaste månadens händelser och toppförsäljarna fick en liten belöning för sitt goda arbete. Vi gick igenom kommande kampanjer och en ny produkt lancerades.

bild 3Tam-ta-da!! En ny läppstifts färg. En riktigt röd-röd, Rose Cristal. Den passar alla, både kalla och varma. Tyvärr verkar den inte finnas i nätbutiken ännu men man kan beställa den redan genom att kontakta t.ex. mig.

Colosés läppstift har skyddande och vårdande egenskaper. De är handgjorda och innhåller bl.a. shea, jojobaolja och bivax. Finns i flera sensuella färger, se HÄR.

Vi fick också veta vilja erbjudanden som gäller i september men tyvärr måste ni vänta lite ännu på dem. Men det blir bra kan jag lova!

Finns också på facebook, klicka HÄR för att titta in.

En reaktion på “Colosé-hälsningar från Himos

Kommentera