Glada vi i skogen gå…

Hela veckan har jag känt att jag behöver ut i friska luften. Kvällarna är så korta efter en arbetsdag och dessutom har vi en kvällskiftsvecka bakom igen så lite tid ute tillsammas var vi behövde när vi för en gångs skull inte ens hade hockey på schemat.

Medan en av oss for ut i skogarna med kompisarna och kulpistolerna så packade vi andra en korg och åkte ut till en annan skog vi med.

SAMSUNG CSC

Vedplockare

Jag har lärt mig med åren att man inte ska ha så höga förväntningar när man går ut med barnen för det blir sällan så lugnt och idylliskt som man tänkt sig.

SAMSUNG CSC

The Grillmaister

Först ville elden inte riktig ta sig. Sen hade en annan gått på upptäcktsfärd och lekt klart på fem minuter och var riktigt munter där ett slag.

SAMSUNG CSC

”Uääää”

Men sen, bara vi fick elden i ordning så kunde vi börja grilla lite pinnbröd, korv och marshmallows. Efter att alla fick lite mat i magen blev humöret också bättre för en stund.

SAMSUNG CSC

Pinnbröd på gång

SAMSUNG CSC

Gotti gotti

SAMSUNG CSC

Gott med kakao

SAMSUNG CSC

Alla tog för sig av kakaon.

SAMSUNG CSC

Mmmm….marshmallow

SAMSUNG CSC

Rida rida ranka

Det var så lugnt och tyst. Inte en fågel hörde man ens. Efter 2,5 timme ute i den sköna, friska luften fick Vincent ett raseriutbrott för att han inte fick simma i havet med vinterskor och vinterkläder på och eftersom vi andra inte är vinterbadare var det bäst att packa ihop och åka hem igen. Vincent somnade helt utmattad i bilen.

SAMSUNG CSC

I am the Queen of the world

2 reaktion på “Glada vi i skogen gå…

Kommentera