Nya säsongen av Me&I

Var på ett me&i-party för någon vecka sen och detta var vad som fick följa med hem till oss.

SAMSUNG CSC

Harry in space

Jag gillar Harry in space motivet och har även skaffat några begagnade plagg från tidigare kollektioner åt Vincent.

Ville fota honom för att visa er hur snygg han är i sin nya outfit men busig som han är rykte mössan genast och så sprang han undan mig.

SAMSUNG CSC

Tittut!

Desirée och Vincent fick också varsina slim sweatpants för jag tycker de är så praktiska. Går istället för jeans, leggings eller mjukisar. Har bara bra erfarenhet av dem sen tidigare så jag hoppas att även dessa håller standarden.

Åt mig själv skaffade jag mina första skinny jeans och jag förstår nu varför de är så populära. Fast de är väldigt åtsittande spänner de ingenstans. Man vill nästan inte ta av sig dom.

SAMSUNG CSC

skinny jeans

Detta är inget sponsat inlägg men jag har bara gott att säga om kläderna vare sig de är nya eller begagnade. Har ett bra andrahandsvärde också så man får en bra slant tillbaka när barnen har vuxit ur dom. :)

Kommentera