Sportlovet & Sushi

Sportlovet börjar lida mot sitt slut. Vi har varit hemma hela veckan då Daniel har jobbat. Någon har sportat med metallskräp i ögat, någon med öroninflammation och en ny tand så det har blivit ett och annat besök till hvc. Men visst har vi fått in lite fysisk sport också i form av hockey, innebandy och ridning. Barnen har också hängt med kompisar, varit i olika omgångar på bio och nån övernattning har också blivit av. Synd bara att det inte finns nån snö för det skulle ju nog ha varit kul att skida eller skrinna lite också.

Jag har bokat tid till diverse läkare och tandläkare, ni vet sånt där som borde göras men som aldrig liksom blir av för att man tänker att man gör det sen. Men sen kommer ju aldrig. Nå nu är det gjort i alla fall.

Igår var Daniels kusin med fru för en sushikväll.

SAMSUNG CSC

Dukningen

SAMSUNG CSC

Sushiskolning på gång

SAMSUNG CSC

Inspiration och idéer kan man söka härifrån

SAMSUNG CSC

Barnen hade en egen meny utan fisk och wasabi

SAMSUNG CSC

Massor av härligheter

SAMSUNG CSC

Det smakade med lite asiatiskt öl till

De hade inte japanskt öl i det Alko jag var in i så det fick bli ett annat asiatiskt istället.

SAMSUNG CSC

Lillisen smakade också men gillade inte smaken

Vi fick en alldeles underbar gåva av gästerna, sushi gjort av godis! Dessa smaskade vi sen till efterrätt. Du kan läsa mera här om hur dom är gjorda.

SAMSUNG CSC

Söta söta små godissushin

SAMSUNG CSC

Får det lov att vara en med fisk?

SAMSUNG CSC

Eller föredrar du hellre en rulle?

Som vanligt går tiden fort när man har roligt och detta var vad som väntade i morse. :)

SAMSUNG CSC

Vems tur är det att ta disken?

Sportlovet kom väldigt passligt för båda skolbarnen har varit väldigt trötta och jag tror att de har under veckan som gått fått ihop ny energi så att de orkar vårterminen till slut. Nu börjar vi ju gå mot ljusare tider och skulle solen titta fram lite oftare nu så har vi alla snart ny kraft igen.

Min semester börjar också lida mot sitt slut men jag ska njuta ännu en dag hemma med Vincent innan vi också återgår till vardagen.

Ha en skön vecka!

 

Kommentera