En helg som gått

I fredags var det dags för den årliga kompiskryssningen. Det passade inte för alla men ändå var vi 12 stycken som hoppade på den hyrda bussen i fredags och styrde kosan mot Viking Lines terminal. Det blev ett dygn på Grace detta år. Eftersom största delen av bilderna på telefonen inte är lämpade för varken blogg eller social media så får ni nöja er men dessa.

grace1

Den observanta märker säkert vilket som inte hör på förrättstallriken.

Vi började med lite mat på buffén. Förrättsbordet var jättebra och jag åt mig nästan mätt på det. Varmrättsbordet var inte alls i min smak med det betydde bara att det fanns mera rum för efterrätt. Det var igen mycket lyckat. Minuset var att de hade så bråttom att städa undan. Vi hade knappt suttit  1½ timme före de kom och täckte för öl- och vinkranarna. Alla hade ju inte ens ätit maten klart då ännu.

grace2

Cava

Efter maten förflyttade vi oss till baren och därifrån till dansbaren.

grace3

Matchande drink och blinkande ring.

Med tanke på hur lite sömn det blivit den senaste tiden så orkade vi underligt länge hänga med i svängarna på natten. Dans, goda drinkar, skratt och stoj långt in på småtimmarna.

grace4

Intressanta takdekorationer

Följande dag hade vi bokat in lite lyx på spat. I bubbelpoolen lät vi fantasin flöda och nu har vi planer för 2017. Planer som känns lite vågade och huvudlösa när man riktigt tänker efter men som kan bli otroligt lyckade och skoj om vi alla lyckas ordna vår semester samtidigt. I väntan på 2017 alltså. 😉

Igår på söndagen var jag till kyrkan på familjegudstjänst för Desirée uppträdde där med DaCapo-kören. Ville egentligen ha Vincent med men han sov dagssömn ännu då det var dags att åka ditåt. Barnen sjöng vackert och den nya ljusstaken som vigdes var också vacker när alla ljus för barn som döpts lyste under gudstjänsten.  En återställare i form av nattvard blev det också. 😉

Tyvärr slutade ett fint veckoslut med tårar då vi upptäckte på kvällen att hamstern Voldemort hade lämnat oss för ett evigt liv i hamsterhimlen. Han har levt ett långt och lyckligt dvärghamsterliv hos oss och vi hoppas att han har det bra där han finns nu.

grace5

Vi saknar dig! <3

Kommentera